Monday, November 1, 2010

Weather...

The weather forecast said that today's weather will be like this...


Mendung kan???
But it turns out to be like this... Starting from 1.00 a.m this morning till now non-stop...




Ni yang xsabar nk tunggu cuaca camni...



Dapatle berjemur camni,hehehhe....


credit to pakcik google...


*pssttt,sesape yg nak main hujan,mehla turun kelantan.. Skang tengah hujan dan on the way nak banjir...

8 comments:

Mas said...

salam mimiey...nak tanya sikit, kau dok melepak kt kerusi tu pakai baju per yer...maklumla...panass kan...he..he....
kt pantai timur musin hujan yer....mimiey ni kelantan ke terangganu...

izahdaut said...

mie... kat tempat ko banjir tak.. take care ye... sini pun mendung gak mie.tapi ujan cam malu malu lagi nak turun

pakDo said...

baek hujan dowh dari salji..org kate kalo dah winter mmg sejuk xigt dunia...smpai nak kuar umah kene berbungkus2, tp ni kalo hujan lek je tgk budak2 maen air hujan..kan2?

Mimiey.. (^-^) said...

kak mas...
hehhehhe...biarle rahsia,yg penting baju kaler2 tau.. kt pantai timo skang ni mmg tengah dilanda hujan,maklumla musim banjir dh menjelma. org klate kak mas,pasir mas mari..heehhhehe...

kak izah..
on the way bk banjir ni kak izah. anto la bot penyelamat ke,bantuan makanan ke,best gak ni...hahhaha,xpe2.jgn ujan lebat2 cam kat sini sudah,nnt banjir..i xtau...

pakDo..
hahhahaha,meme la sedap tgk ore main air,tapi ni air naik stakat pagar dh ni ape cer...

farhah adeli said...

huhu. dari semalam lagi cenggini. nampaknye semigu tak stop ni. nak basuh baju x boleh. nak kuar pon x boleh. adehh..

diriku said...

he2..kt cni pun hujan slalu..

K.Nor said...

dok payoh gi klate la.. kat ganu ni pun hujan gok :)

Mimiey.. (^-^) said...

farhah adeli..
nmpk gaya camtu la. kat umah ni, basuh baju pn anginkan kt dlm umah je. air pn dh naik lepas pagar dhni..

diriku..
hehehhe...kt sini,musim bah dh stat

kak nor..
hahahhaha, ujan mula melanda negeri d pantai timur. jom kak nor kito main ujan...