Wednesday, November 24, 2010

Award: Dari Kak Izah

Malam ni bila buat lawatan umah ke umah, masuk umah kak Izah tengok2 kena tag. Nampakla award ni yang mengatakan your blog is SO CANTIK... Alhamdulillah... time kasih sebab puji blog ambe cantik. Lepas ni akan di improvekan lagi agar nampak MORE CANTIK...

Cikgu ambe mase skolah dulu pesan kalau orang puji pape hak kita cantik ke, comel ke, lawa ke.. terima dengan senang hati. Xyah katanye buat muka tersipu-sipu ala-ala malu kucing bila kena puji. Terima je dan buat semangat supaya boleh berlaku lebih penambahbaikkan dalam setiap pujian itu. Sekian ceramah malam khamis...

jawabla tag ni sikit...

Nick name tuan empunya Blog:
Mimiey

Ucapan untuk pemberi award:
Ke hadapan Kak Izah yang disayangi dan diingati selalu...ehem..ehem... tq ye sebab bagi award ni. So cantik???? InsyaAllah akan dicantikkan lagi ye..hehehehhe. Sebagai balasan sebab kasi award ni, esok datang bekpas kat umah ye...

6 fav artist / singer / group:
Ziana zain
Priyanka Chopra
Song Hye Kyo
Rain
Karisma Kapoor
Shah Rukh Khan

Tag 10 bloggers:
Hmmmm.... yang ni ambe banyak susah nak tag sebab rasenya sume akak2 blogger sume blog dorang SO CANTIK. So, akak2 blogger yang singgah umah ambe ni dialu-alukan utk terima award ni dari ambe dengan senang hati... Jangan lupa framekan tau...


No comments: