Tuesday, November 16, 2010

Salam Aidiladha..


Pejam dan celik, esok kita dah nak sambut Hari Raya Aidiladha.. Di kesempatan ini, ambe nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha pada sume umat Islam, kengkawan blogger yang menyambut hari raya esok.. Yang tengah menyambut hari ni...termasuk adik ambe nun jauh d perantauan... korang rayala puas2..Esok kitorang pulak punya time makan daging,wahahhahahaha.....

Dalam dok mengejar lembu dan segala binatang yang nak dikorbankan, berhati2la ye...kang ade hewan korban mengamuk... cepat2la korang yang run amuk...confem menatang tu sume xjadi nak mengamuk,ngeh3... Pada yang nak balik kampung, hati-hati ye.. Pandu cermat, jiwa selamat dan boleh makan daging dengan banyaknye..hhehehe....

10 comments:

izahdaut said...

mie..selamat hari raya aidiladha jugak buat mie sekeluarga..

cik ciput said...

selamat hari raya aidiladha =)

HALAMANKU said...

Salam, selamat hari raya aidiladha tuk mimiey sekeluarga..

ijayuji said...

Salam mie! Selamat hari raya aidil adha jugak buat mie sekeluarga! balik kampung tak mie? hati2 tawww! semoga selamat sampai ke destinasi dgn selamat pergi n pulang insyaAllah!

K.Nor said...

slmt hari raya gak buat miey sekeluarga ya

hana said...

salam nduk mimiey... slamat ari raya!!!!! besok ade belen2 daging korban jgn lupa bg aku! sesungguhnya sedekah itu byk pahala... kedekut itu rugi pahala... kekeke

Hariz said...

Salam Aidiladha 1431H Daripada ProfHariz.com :)

New Entry ProfHariz
AidilAdha Hanya Sekadar Korban ?

pakDo said...

salam aidiladha buat sek pauh. rayo sedak la puok mu, aku rayo dale kelas jah..:(
jange make daging kuak2 ke keno daroh tinggi xpasal...hehee

Mila said...

Salam Aidiladha... Mila dah selamat pergi dan balik dari kampung.. Alhamdulillah...

Saya letak link awk kat blog sy yer... :)
http://abahmila.blogspot.com/

...aensyazliana... said...

kamoo telah di tag dan mendapat award!...
sila jenguk sini http://aensyazliana.blogspot.com/2010/11/wah.html

=)