Wednesday, January 19, 2011

Jom Berkenalan.....

Hangkut award ni dari umah Kak Iris Kitchen tadi...

Apakah status anda?
Status???? hmmm...anak pompuan pada kedua ayah dan bonda...masih anak manja pada ayah bondaku... kalau dikira pangkat panggilan yang sepatutnya, pangkat miss la...bukan madam @ puan ye...

Ceritakan tentang diri anda?
Seorang anak kelantan sejati, berumur 24 tahun.. anak sulung dari 4 adik beradik... selebihnya...biarla rahsia,muahahhahah....

Cerita Tentang Blog Anda...
Blog ni kebanyakannya berkisar tentang makanan..makanan....dan makanan...juga serba sedikit tentang peristiwa penting yang berlaku dlm hidup ambe... tapi mostly pasal makananla..kalau boleh, sume jenis makanan sedap nak ku tempek d sini..

Apa pandangan anda tentang dunia blog?
Dunia blog...dunia yang mendedahkan diriku pada pelbagai jenis masakan yang sebelum ni tau makan je, xtau pe yang dicampak ke dalamnye..skang dah tau,heheheheh... lagi satu, boleh kenal dan dapat ramaiiiii kawan...

Nasihat anda pada rakan-rakan yang baru nak buat blog..
Study ape yang patut dulu before buat blog.. 

Nyatakan keunikkan yang ada pada blog anda?
hahhahaha...yang ni payah sikit nak menjawabnya... xde la unik mane Alkisahku nih, cuma dipenuhi dengan pelbagai resepi yang telah dicuba dan akan dicuba, terselitla jugak benda2 penting yang terjadi dalam hidupku ini...

Sampai bile hendak menulis blog dan impian anda dalam dunia blog?
InsyaAllah selagi diberi kesempatan ruang dan waktu, Alkisahku akan terus bersiaran..impian...moga Alkisahku dapat membantu sesape yang mencari resepi masakan....

Tag rakan2 yang anda nak kenal sangat..
Yang ni ambe tujukan pada sesape yang pertama kai singgah blog ambe ni, dipersilakan amek award ni...selamat berkenalan...

1 comment:

Nieza said...

ha dah kenal dah pun...:)