Saturday, January 15, 2011

award


Dapat award ni dari Mr.Mama... tq Mr.Mama... walaupun blog ambe ni masih kira di bawah umo, Alhamdulilllah sebab dapat award blogger creative ni...


:: PENGERTIAN BERKENAAN AWARD INI ::

PENCIL yang besar
Menunjukkan kesenian yang begitu peka terhadap blog anda dan mencerminkan sesuatu nilai penghasilan.

FILEM bergerak tanpa henti
Menunjukkan AWARD ini di FOWARD kepada bloggerist yang betul-betul layak menerima.

LOGO bulat berkelip-kelip
jika di perhatikan betul-betul, ia adalah manusia yang berkepalakan monitor komputer. ini membawa maksud anda adalah seorang yang begitu bijak menguasai dunia alam maya ke globalisasi.

Untuk maklum balas penerima AWARD ini, ikhlaskan hati untuk membuat entri/posting berkenaan AWARD ini dengan kreatif dan penuh estatik beserta FOWARD kepada 5 orang yang betul - betul layak menerima AWARD ini. anda juga boleh meletakkan AWARD ini di side bar atau dimana - mana yang bersesuaian. tinggalkan comment untuk ucapan manis anda.

Tugasan seterusnye....kena tag 5 orang...ambe kalau boleh nak tag sume tapi sebab banyak sangat..so,sesape yang singgah sini  yang namanya tidak tersenarai silakan dengan senang hati amek award ni...sebab bagi ambe, sume blogger ada tahap kekreatifan masing2...

4 comments:

Yat Maria said...

mimieyyyyy...thansk for teh award dear, akak nak angkut nih... :)

izahdaut said...

masuk kontena lagi award ni..mekasih dik...nanti hakak tempek kat dahi award ni ye..ikiki

hana said...

makcikkkkk tima kasih kerna mengetag aku! kapan2 aku bisa jawab ehh.... nak kumpul jawapan dulu! hihihi

HomeKreation said...

Salam mimiey cayang, meh cium2 cikit... mmmuah2 (Liana tolong cium... bashah pipi dah...hehe). Maceh ingat kat Along...!