Sunday, October 3, 2010

Salad Buah

Hari ni,sume penghuni umah ambe pose..So berbukakla dengan nasi lemak kukus pandan. Punyala panjang nama makanan tapi sayang xsempat snap sebab abah amne sampai dekat nak azan maghrib. Tapi pe kena mengena abahku dengan nasi lemak tu????? Udah abahku tukang membelinya,nmpk sangatla kerelatedannye..Korang bayangkan jela camne rupe nasi lemak kukus pandan tu dengan ayam goreng berempah die yg memang giler2 punya berempah dan sangatla garing dan syedapnye!!!


Tapi ni bukan nak tayang gambo nasi lemak tu tapi nak tayang pencuci mulut yg sangat simple dan ringkas tapi... masyuk!!!! Saje je nampak buah anggur dok cantekk je tergolek2 manja kt dlm peti ais tu,ambe kasi dress die sikit dgn thousand island campur sikit dgn sosej rebus. Lepas tu,santap!!!




Bahan-bahan:
Buah anggur - buah ape2 je
3 btg sosej - rebus,then potong serong
Sos thousand island


Campur semua bahan dan gaul sebati. Siap!!!

No comments: