Monday, October 25, 2010

Benjo


Ni menu breakfast pagi ni. Saje je masuk n3 benjo ni,kasi glamer sikit,wahhahaha... Abaikan kesememehan sos cili yg meleleh tu. Toksah dok belek-belek cari cheese ye,sebab cheese kt umah ni dah habis dibedal  si kecik tu. Roti burger pun dh habis, guna jela roti Gardenia keping tu..  Takyah mintak-mintak,dah licin masuk perut,huhuhuhu....

4 comments:

Suara Kalbu said...

Mak oiiiiii...

Dah lama akak tak dapat nak bersiaran. Hari ni masuk2 jer blog Mimiey ni bersinaran dengan gambar2 makanan yang mengiurkan tekak akak ni. Aduhaiiii.....

Mimiey.. (^-^) said...

kak ida...
hehehhehe... tergoda ye???

Deliah's Deli said...

salam mimiey...ko bedal sume ker..kata nak tinggalkan akak skit...sampai ati ko..huhuhu :(((

Mimiey.. (^-^) said...

kak del..
alalala...majuk lak dia!!! meh mie buat yg lain tok kak del ye...