Monday, October 4, 2010

TOPSYTURVYMUM FIRST LUCKY DRAW!!

"SCROLL DOWN FOR NEW N3"


Sesape yang rase tringin nak menang set pinggan mangkuk Corelle ni (termasuk ambe!!!! ) leh join GA yang TTM buat ni d alamat http://topsyturvymum.blogspot.com/













Product Information



4 Dinner Plates, 4 Bread & Butter Plates, 4 Soup / Cereal Bowls, 4 Stoneware Mugs
Additional Information:
Item Code-1065856
Weight-4,275g
Category-Dinnerware
Pattern-Geometric
Product Description_
Corelle Dinnerware range is break, chip, scratch and stain resistant. Its made from a unique material called Vitrelle which compresses two layers of different glass compositions, so it's incredibly tough. It's microwave. Dishwasher and oven safe.

Syarat-syaratnya adalah:




1. Anda adalah seorang blogger. (InshaAllah lain kali aku buat lucky draw utk blogger dan reader pulak ye)

2. Beralamat/mempunyai alamat di Malaysia.(Bermakna yang berada di luar negara juga boleh menyertai kalau ada alamat di Malaysia.) 

3. Penyertaan mesti dibuat di dalam bentuk entry secara STICKY POST di blog anda. Caranya, copy je la entry ni.(1 profile cuma layak masuk satu penyertaan sahaja.)

4. Setelah siap buat entry, sila hantar link penyertaan anda di ruangan komen entry ini. (Nanti aku masukkan link blog anda kat entry ni)

5. Tarikh tutupnya adalah bila-bila masa sahaja dalam minggu ni(Sebelum Isnin depan 04/10/2010). Aku akan buat entry kalau dah tutup. Bila dah tutup, maka boleh hilangkan sticky post tu.

6. Pemenang akan dipilih DI SINI.



3 comments:

diriku said...

gud luck =]

cikmanggis said...

eh nak join gak bleh:)

cikmanggis said...

alamak dah terlewat sudah:(