Tuesday, September 21, 2010

Malware Attacks!!!!

Masuk hari ni dah 2 ari blog ambe ada amaran malware attack ni. Nak masuk guna GC memang harapla xleh. Dah try banyak kali pun still xleh masuk gak.. Try masuk blog org lain pun xboleh jugak..Semalam memang rasa agak downla sebab xtau nk buat camne nak remove benda alah ni.. Bila try masuk guna Mozilla alhamdulillah blh bukak tapi slowla.. Slow pun slowla,janji leh bukak. Dari smlm dok chat dgn Kak Nor67 pasal attack2 ni.. Pagi ni bila bukak blog,nampakla n3 Kak Nor pasal punca benda ni n camne nak cure benda ni. Ambe try jugak buang link yg disyaki ada malware tapi benda alah tu still nak bertapak kt blog ambe.
Pada akak2 blogger yg ambe dah buang linknye,mintak maaf sgt2. Tapi ambe akn linkkan balik bila malware tu dh clear. Pada sesape yg nak tgk camne cara nk cleankan malware tu blh tengok kat blog Kak Nor67 or tuan punya blog yg jumpa cara2 nk cleankan benda ni, Ayie..

1 comment:

kak ina kl said...

kalau guna gc memang tak leh msk blog kamu ni tapi guna mozilla ok pulak