Friday, September 17, 2010

I’m back!!!!

Wahhhhh!!!!! seminggu xjengah blog secara serius, dah bsawang –mawang dah umah ambe ni. Adela blogwalking sikit2 tapi bukan secara seriusla.. pada yang sudi datang umah ambe ni, tq la banyak2..adeke???? Ambe sebenarnye selain bz beraya, bz jugak dok kt dapo sebab dari raya ke 2 til raya ke 5, dok sibuk dengan sepupu sepapat ,sedara mara kat kampung sebab one of my cousins kawen. So,sibukla dari buat persiapan kenduri sampaila majlis menghantar menantu selasa lepas.

Oleh kerana semalam dah habis sume majlis kawen, so ambe spent the whole day g beraya umah kawan2 ambe. Berjalan dari pagi sampaila ke petang. Dari rumah ke rumah, memang seyes best!! Walaupun dah raya ke 7, still dijamu dengan biskut2 raya yang sedap, siap dapat makan mihun soto lagi... balik beraya, after maghrib terus balik kampung sebab ada kenduri tahlil umah arwah atuk ambe..

Gambo2 raya,gambo biskut raya memang xsempat lagi nak update sebab still dlm kamera,tengokla insyaAllah ada mase ambe update. Tapi tahun ni xbanyak sgt amek gambo sebab sibuk nak kenduri. Gambar biskut raya pun xsempat nak snap. Tapi sempatla snap gambar kek coklat yg ambe buat utk makan pagi raya. Nanti ambe n3kan kekarang sikit ye.. Skang ni nak g umah spupu yg depan umah jap,g bergosip cite2 baru,ngeh3.....

6 comments:

Anonymous said...

woit~!!bru gosip seploh persen jahh..bilo plok eh??ngeh3..

AlKisahKu.. (^-^) said...

wahahahahha...lg 90% sipe lenkali..xleh buat doso byk skali gus,kah3...

pakDo said...

puok ni cako dok gosip jah...xdok kijoe laen..
tp ado gosip pasal dakwatun n dakwahSuriati dok?

AlKisahKu.. (^-^) said...

to pakDo..
ape kelas gosip psl pok dio....

Anonymous said...

amboih pakdo!rndu do'oh ko pasangan dakwatun..meh cni nk story..haha..jwb dio gak zohor esok la bru habihh..kuikui..

asy said...

heh3..x bek ngato2 ni..kta hndklah insof d bln yg mulia ini..huah..ble entah kak cik insaff..