Wednesday, September 22, 2010

Dah Pulih..Alhamdulillah

Alhamdulillah...akhirnya dah clean sumenye. Ambe pn dh boleh bukak blog guna GC. Lepas mencuba sume cara akhirnya clean jugak umah ambe ni. Tq sesangat dekat Kak Nor67,Kak Ina KL dan Ayie atas tips jugak cara camne nak remove malware ni.  Cuma buat masa ni ambe xleh nak link kan sebarang resepi, atau pape information sebab umah ambe baru je clean. So,ambe ambik langkah2 berjaga-jaga sebab malware ni tengah kuat lagi menyerang. kat bawah ni, ambe copykan link dari umah Kak Nor,Kak Ina KL dan Ayie in case sesape yg mengalami masalah serangan macam ambe ni.


Link:


Kak Nor: http://secubitgaramnor67.blogspot.com/2010/09/bloggers-jom-check.html
Ayie : http://blog-ayie.com/serangan-malware/#comment-1540
Kak Ina KL : http://www.kakinakl.com/2010/09/cara-untuk-membuang-malware-attack.html


*Utk semua kengkawan blogger yg ambe dah try resepinye, ambe akan link kan balik ASAP...

No comments: