Thursday, February 10, 2011

My Favorite Blog


Alhamdulillah bukak blog tadi tengok Kak Yatie pesan suh g amek award kat umahnya...cepat cepat g...xdan nak pakai kasut pun...sarung selipar jepung rm2.50 je...hehheheheh... tengok2 my peberet blog! ehhhh yeke!!!!! biar betul sifu masak suka blog ambe yang xseberapa ni...almaklumla blog ambe ni setahun jagung baru usianya... ilmu masak pun xseberapa berbanding sifu-sifu masak yang lain...setakat nak sepahkan dapo my mum bolehla...hehhehehe....


Award nih datang bersama sedikit tugasan yang harus diselesaikan...kena jawab cepat2 nih...kang nanti cikgu marah, kena rotan plak...hehheheh...


Copy gambar atas ni di entry. Letak kat atas sekali.
~~ Da copy...siap tampal lagik..hehhehehe


Nyatakan dari mana dapat tag ni.
~~ dari Kak Yatie, salah sorang sifu masak yang sangat ambe kagumi...selalu g skodeng umah kak yatie nak tengok resepi yang best2...


Listkan 5 blog yg menjadi favorite serta sebabnya- 
~~ yang ni bukan xnak buat, tapi dah sume blog masak2 ambe suka...tiap2 hari mesti g BW...kalau xsempat sangat, esok double walking g jenjalan umah sifu-sifu masak...bukan hanya nak tengok resepi yang best2, tapi jugak nak bace celoteh dorang yang kelako, penuh unsur nasihat...kadang2 tersengih sorang dibuatnye bila baca n3 sifu-sifu nih...


Tag ke blog tersebut dan tinggalkan link.
~~ pesanan...pada sifu-sifu masak yang berkunjung ke teratak buruk ambe nih, dipersilakan mengangkut award nih dan gantung kat umah memasing... ikhlas dari hati ambe kerana anda semua layak menerimanya....salam sayang dari Alkisahku (^-^)

No comments: