Wednesday, February 23, 2011

Air Batu Jagung

Agak-agak kalau tengah ujan camni, cuaca ala-ala winter sonata camni...ngan ujan turun renyai renyai...layan air batu sedap ke????? kena lak 2 3 gelas sambil berselimut lingkup,pasang kipas kuat-kuat...layan cite katun...perrrggghhhh....xyah gtau..memang sedap!! 

Ade yang dah terliur???...tutup mulut tuh,jangan ternganga camtu...kang masuk lalat,xleh masuk air jagung yang sodap nih!! Air yang sodap ni tambah lak ngan whipping cream, pastu scoop lak eskrim neslo...fuhhhh...nyaman tekak!! 2 gelas tu kejap je...xcaya...cuba g buat, pastu minum...tengok bape gelas korang habis...hahhhahhaha... ini lain skit dari air jagung yang biase kita buat, nak tau lainnye camne...jom intai umah Kak Ita Aziz... xleh nak terangkan camne, tetiba kepandaian xde idea nak menerangkan prosesnye...biarla gambo menerangkan segalanya! bye...nak g layan lagik.....2 gelas.....lallalalalalalalla

17 comments:

apezs shah said...

perghhh sedap juga ni.

Mas said...

mimiey..ada 2 gelas tu..
kak mas ambik 1 yer...he..he..

MZ said...

mimiey mmg sedap...yummy!

Ayu Safieza said...

tulun tulun tulun.....mimiey...mulot kak ayu nih....dah tak leh tutoooop!!!! Muahahahha.....

Naz said...

Waaaaaaaa...terliurrr...
Tgh panas kat siniiiii...

Mimiey.. (^-^) said...

apezs shah...
hehhehe....memang sedap!

Mimiey.. (^-^) said...

kak mas...
hehehhe...amekla kak mas...
xckp whip crema, tambah sendirik ekk kt blakang tuh..

Mimiey.. (^-^) said...

mz...
memang sedap...nyaman je

Mimiey.. (^-^) said...

kak ayu safieza..
hahahhaha...tutop cpt kak ayu...kang air xmasuk,lalt lak yg masuk..hehehehe

Mimiey.. (^-^) said...

kak naz...
memang elok sgtla kalau buat air ni kak naz...

izahdaut said...

adik manisss....banyak sangat minum tuuuu.. kang bunc*t perut karang.hahaha...meh bagi akak segelas..tak suke benor org goda goda air cam ni time fetang2 angin sepoi bahasa neh..huhhhhhh

Nieza said...

perghh tak thn nengoknya mi..bak mai segelas sini...tak kira sejuk beku kat sini akak nk minum jugak....hehe

Deliah's Deli said...

adindaku yg comey..mmg tlopong jap akak ko nih hah..:p~

Mimiey.. (^-^) said...

kak izahdaut...
hahahhahah...jeles ke???? mie memang suke goda2 orang time angin kencang kat sini...maklumla ujan....tapi dpt pekena air ni xkira time bila pn memang syiok habissss.....

Mimiey.. (^-^) said...

kak nieza....
hahahahaha...sabo..sabo kak nieza...nah segelas,tapi mie kurangkan ais.....kang beku terus lps minum, naya....kena dok sblh heater...hehehehehhe

Mimiey.. (^-^) said...

kak deliah deli...
hahahha...tutup mulot cpt kak del,kang ade benda tobang masuk mulut...meh mie tapaukan kak del segelas..

farhah adeli @ far said...

perghhh... apsal mengasyikkan sgt ni!