Wednesday, December 22, 2010

Sup Krim Ayam + Blackpepper toast


Ni breakfast adik2 ambe 2 hari lepas.. Sup Krim Ayam dengan roti yang disapu sikit butter dan ditabur dengan serbuk lada hitam...yummmy....

5 comments:

Mas said...

mimiey, resepi ni dah jadi double nape..tak perasan yer...he..he...
sedap gak tengok sup tu...nak kena puk mimiey ni, dah lama abiss baru tunjukk...

Nur Ede said...

Salam mimiey... lama bebenor akak x bw.. naka buat camna cibuk cikit.. menu yang mimiey buat nie mmg feveret akak sekeluarga... sedapp nyerr...

farhah adeli said...

wah simple tapi nampk yummy2. hehe.
mi rajin betul masak2 skrg ni. lincah update ye. ehhe.

Mimiey.. (^-^) said...

kak mas..
hehehh...tadi xprasan kuar double sbb mslh teknikal..dh betulkan dh. hehehe,turn lambat. ni yg baru leh masuk n3 sup nih...

kak nur ede...
slm kak nur.. 2la,lama xnampak kak nur kat update. mie guna yang instant je kak nur, malas nak buat sendirik,hehheheh...

Mimiey.. (^-^) said...

farhah adeli...
hehhehhe...instant punya. buat2 simple2 je kasi kenyang perot,heheheh...hahhahahah,tengah mengasah bakat lagi nih...