Tuesday, August 24, 2010

Kehilangan..

Dah seminggu ambe xbesiaran kt blog ni,habis sume sawang mawang ada.. ni pun xhabis lagi menyapu sawang2 ni. Bukan sengaja xnak bsiaran tapi dlm seminggu ni macam2 jadi. Hari rabu lepas, malam tu ambe trime kol from my cousin said that besfren dia meninggal. Tergamam sangt sbb ambe pn rapat dgn besfren my cousin tu. Dahla masa tu otak tgh fikirkan atuk ambe yg tgh sakit kt kampung. Atok ambe jatuh and terus x sedarkan diri. Doktor sahkan dia kena strok.

Akhirnya pada hari jumaat, 20 Og0s 2010, jam 1.20 tengah hari atok ambe menghembuskan nafas terakhirnya di hospital. Malam tu kami sibuk sgt sebab atok ambe nak dikebumikan lepas asar dan majlis tahlil akan diadakan serentak dgn bebuka puasa. Jadi ambe sibuk di kampung sebab keluarga buat tahlil sampai hari khamis ni. Malam ni barula ambe ada masa sikit nk focus on blog. Sebelum ni juz jengah2 macam tu je..

Tq pada sesape yg sudi jengah umah ambe when i’m away. Al-fatihah utk atok ambe,moga dia ditempatkan di kalangan orang yg beriman dan xlupa Al-fatihah jugak utk arwah Munira,besfren my cousin..

1 comment:

suarakalbu said...

Takziah Mimi.. Moga mereka semua ditempatkan di kalangan para syuhada.

Al-Fatihah