Friday, August 13, 2010

Give Away From Polkadot's Cottage


Mudah je nak sertai......ini adalah syarat-syaratnya...


1. Mestilah followers di dalam blog Polkadot's Cottage
DONE

2. Terbuka kepada semua followers Polkadot's Cottage di Malaysia sahaja 
ORG KELANTAN MERANGKAP MALAYSIA


3. Buat satu N3 mengenai Polkadot's Cottage 1st Give Away dan berikan sebab2 mengapa korang layak memenangi hadiah dari Polkadot's Cottage (hehehe...) 
saya patut menang hadiah dr Polkadot's Cottage kerana bentuk hadiahnye amtla comel2 blake dan saya blh gunakannye pada hari raya ni. Handmade bookmark leh guna tok tanda buku,xdela main kelepet tepi je.
Glass coaster aknku jadikan pelapik mug kesayanganku n small plague tu bkl menghiasi meja blajaku,hehehhe..


4. Link kan http://www.pikoponpon.blogspot.com di dalam N3 anda 


5. Upload gambar di atas sekali di dalam post anda
DONE


6. Tag rakan-rakan untuk turut serta dalam GA ni 
ditag pade suem yg dtg menjenguk blog ambe yg xseberapa ni..


7. Tinggalkan komen di N3 ini dan sertakan

link N3 : 

email :

2 comments:

Eliza said...

salam, amboi berkenan sungguh akak tgk give away tu..

psst..mie, kalu menang bagi akak separuh buleh?hahaha...larikks..

AlKisahKu.. (^-^) said...

kak eliza..
ngeh3.....