Monday, August 9, 2010

GA dari Kelly's Life

Baru je singgah dkt akak Kelly's Life. Sebelum ni penah singgah tapi xjadi follower.. Nampak apron cantek tu!!! Pe lagi.. NAK!!! NAK!!!! terus jadi follower...hheheheheh...
Dekat akak Kelly punya blog bnyk gambo lawa2, suke tgk gambo yg g Liverpool dan London tu...huhuhuhu...
Ni yg bkobar2 nk mjejakkan kaki ke sana one day, InsyaAllah...


Meh kita tgk syarat2nye ye... Mudah je...


Buat N3 mengenai GA ni kat blog masing2
(DONE)
Link kan blog Kelly's Life
(DONE)
Letak komen kat N3 ni
(DONE)
Mestilah follower kat blog Kelly's Life
(DONE)
Terbuka kepada semua follower Kelly's Life kat Malaysia je
(org Klate jah - DONE)


* Klu de rezeki dpt apron ni, lehla guna tok masak puase2 ni,wakakkakakka.....



No comments: